top of page

TOTALLY
IN CONTROL

TEAM CONSULTANCY specialisten

Onze specialisten zijn u graag van dienst binnen diverse vragenstukken in Control. Wil je ons team aan specialisten versterken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

patrick de bruin (35)

Samen met een frisse en resultaatgerichte aanpak groeien naar een moderne bedrijfsvoering

Uw organisatie of partner heeft problemen om in Control te komen. Dit begint ergens, maar eindigt ook ergens. De strategie kan goed zijn, echter moet de organisatie (het personeel) de strategie operationeel kunnen uitvoeren. Uw business en finance moeten hierop kunnen aansluiten, waarbij de organisatie kan meelaveren met complexe (omgevings)problemen en dynamieken. Verbinding in al uw processen is van belang, waardoor u tijdig (vooraf) door rapportage en prestatiemeting kunt bijsturen. Totally in Control helpt uw organisatie of partner graag deze bruggen te slaan, waarbij hij de mens, innovatie en techniek handig met moderne methodieken aan elkaar kan verbindingen. Door samenwerking weet hij in korte tijd uiterst effectief en efficiënt resultaten te boeken waardoor uw organisatie in Control komt.

Opdrachten overheden
Patrick de Bruin is directeur/eigenaar en heeft diverse opdrachten vervuld in non-profit binnen de vakgebieden van Bestuur, Organisatie, Bedrijfsvoering en Financiën als (Bestuurs)adviseur. Dit mede gerelateerd van (beleids)organisatie- naar proces-vraagstukken, waarbij organisatiebreed efficiënt en rendabel gewerkt dient te worden door in Control te zijn. De kunst van het vak is beleidselementen meetbaar, met vaste structuren en verklaarbaar binnen organisatie- en procesvraagstukken te (waar)borgen met hulpmiddelen en technieken in innovatie. Patrick heeft hierin diverse complexe projecten begeleid binnen grote en kleine overheidsorganisaties.

Vervulde opdrachten in de functie(s) van:
- Concerncontroller 
- Financial Controller 
- Business Controller

- Kwartiermaker
- Coördinator jaarrekening en begroting
- Interim-manager
- Strategisch (bestuurs)adviseur innovatie Control (Sociaal Domein)

Specialiteit: innovatie handig met technieken inzetten voor het ophalen van de benodigde informatie in effectief en integraal sturen en beheersen. Mensen met elkaar laten samenwerken door cocreatie en verbinding.

Opdrachten bedrijfsleven
Patrick heeft tevens diverse opdrachten vervuld in profit binnen de vakgebieden van Bestuur, Beleid, Organisatie en Bedrijfsvoering. Diensten in het uitvoeren en uitwerken van een organisatie-analyse, procesplan tot procesverbetering, markt- en/of klantenonderzoek, afdelingsplan, business- en ondernemingsplan, strategische management-plan, reorganisatieplan, bedrijfsplan, jaarplan en toekomstvisie behoren tot de mogelijkheden. Er zijn bij diverse opdrachtgevers onderzoeken verricht en plannen opgesteld, zoals bijvoorbeeld bij de KNVB.

Vervulde opdrachten in de functie(s) van:
- Business Analist

- Organisatieadviseur

- Bedrijfsadviseur
- Manager

Specialiteit: een onafhankelijke expertiseblik borgen vanuit een bedrijfskundige achtergrond met als doel organisaties vooruit te helpen en adviseren naar verbeterde Control.
 

Opleidingen

- Master Bestuurskunde (MA)

- HBO(+) Management Bachelor Post, specialisatie 'bedrijfspsychologie'

- Certificaten in: LEAN, SCRUM, Agile, Prince2 ​® Foundation en EIM Practitioner Informatiemanagement.

Raadpleeg voor opdrachtsinformatie mijn LinkedIn-profiel.

IMG-20220705-WA0004_edited.jpg

SUCCESS STORIES

"Patrick kan door zijn sociale vaardigheden, kennis en assertiviteit een organisatie in beweging krijgen. Wij werken samen bij de gemeente Emmen en hebben binnen een jaar mooie dingen bereikt op het gebied van dashboarding en data gedreven werken in het sociaal domein. Resumerend kan ik Patrick omschrijven als een gedreven professional, maar bovenal een fijne collega."

KRISTIAN LAMBERST
Financieel beleidsadviseur
Gemeente Emmen

5 januari 2022

"Patrick heb ik leren kennen als een op en top concerncontroller. Sterk op proces en risicomanagement met aandacht voor de mens, de omgeving en bestuurlijke context. Altijd de samenwerking opzoeken en sterk in de verbinding. We hebben in korte tijd iets moois neergezet"

MARCO PENDERS
Strategisch Manager F&C
Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe

3 september 2019

"Patrick is een echte teamplayer. Heeft oog voor waar het aan schort en hoe dit op te lossen. Levert een substantiële bijdrage aan innovatie en verbinding tussen proces en de inhoud"

JOHN CAMP
Beleidsadviseur F&C 
Gemeente Weert

17 december 2018

"Patrick pakt door en staat voldoende open voor feedback of andere zienswijzen en ideeën. Hij is communicatief vaardig, komt afspraken na en is prettig in de omgang"

ROLAND VAN DEN HEUVEL
RA MSc

Manager Deloitte

10 december 2018

"Mensen die hun eigen belang opzij kunnen zetten en zich inzetten voor een betere maatschappij? Patrick is zo iemand, hij gaat door roeien en ruiten voor de goede zaak. Dat maakt hem heel prettig om mee samen te werken. Hij doet nooit iets half, is door en door betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na"

NADINE ROZENBERG

Open Deuren

14 maart 2014

Zoekt uw bureau nog een leuke interactieve trainer? Klik op de afbeelding voor de PDF. 
 

  Specialist Control a.i.

  Totally in Control B.V.
  Jupiterstraat 50

  3371 TE ǀ  Hardinxveld-Giessendam

  ☎ (031)654976692

  @ info@totallyincontrol.nl


  KvK-nummer: 81328028
   

  GET IN TOUCH
  path geknipt.jpg
  Patrick de Bruin
  ma BBA
  CRKBO_Docent.jpg

  © 2022 by Patrick de Bruin for Totally in Control B.V.

  bottom of page